Surówka z winogronami, kukurydzą i kapustą pekińską

Surówka z winogronami, kukurydzą i kapustą pekińską
  • kiść białych winogron ( u mnie obrane ze skórki, przekrojone, bez pestek )
  • kukurydza
  • kapusta pekińska
  • mała cebula
  • sos winegret

Cebule drobno kroimy, solimy i odstawiamy na 5 min. Liście kapusty szatkujemy. Łączymy cebulkę, kapustę, odsączoną kukurydzę i winogrona. Dodajemy sos winegret.



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
2 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Kasia Sarna

fajne połączenie składników 🙂 jeszcze nie dodawałam winogron do surówek, muszę spróbować

Konstancja

kombinuję jak tu przekonać synka do surówek 🙂 spróbuj koniecznie!