Surówka z surowego kalafiora i brokułów

  • 150 g kalafiora
  • 150 g brokuła
  • pół pęczka koperku
  • 1 łyżka jogurtu naturalnego
  • 1 łyżka majonezu
  • sól i pieprz
  • cukier do smaku

Kalafior i brokuł dzielimy na różyczki i kroimy w plasterki. Jogurt mieszamy z majonezem i posiekanym koperkiem, doprawiamy do smaku. Mieszamy sos koperkowy z warzywami.
Smacznego!



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
2 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
wedelka

Fajna 🙂 Surowy kalafior ma całkiem inny smak. U mnie wczoraj podobna propozycja, tyle, że bez brokułów 🙂

Konstancja

Kiedyś myslalam że brokuły je się tylko ugotowane 🙂 Pozdraiwma!