Serek wiejski z porem i jabłkiem
Składniki:
  • 40 g jabłka
  • 150 g serka wiejskiego
  • 30 g białej części pora
  • sól i pieprz do smaku

Wykonanie:
1. Do miski wkładamy ok 3 łyżki serka wiejskiego.
2. Pora rozkrajamy na 4 części i drobno kroimy.
3. Jabłko obieramy ze skórki, przekrawamy na ćwiartki, usuwamy gniazda nasienne. Kroimy w bardzo cienkie plasterki.
4. Wszystkie składniki łączymy, dodajemy sól i pieprz, dokładnie mieszamy.
INSTRUKCJA WYKONANIA – FILM POKLATKOWY:

Podobne wpisy

0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
2 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Konstancja

Niemożliwe…na samą myśl już jestem glodna 😉 To porcja zdecydowanie śniadaniowa 🙂

bagienny

No to wiem co na obiad ;]