• 1 słoik selera konserwowego w zalewie
  • 3-4 krążki ananasa z zalewy ( ok pół puszki )
  • pół puszki kukurydzy
  • 2-3 jajka ugotowane na twardo
  • majonez 
  • pieprz

Seler odsączyć na sitku. Ananasa pokroić w kostkę i wraz z kukurydzą odsączyć na sitku. Jajka pokroić w kostkę. Wszystkie składniki wymieszać i doprawić 1-2 łyżkami majonezu i pieprzem. Wstawić do lodówki.

INSTRUKCJA  WYKONANIA:

Podobne wpisy

0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
3 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Anonimowy

Jaki słoik selera konserwowego w zalewie? Duży, mały?

Konstancja

jest też wersja z szyneczką ale chyba najbardziej lubię tą wersje 🙂 Pozdrawiam :*

Marta

znam tą sałatkę, ja jeszcze żółty ser dodaję, pyszna!