Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką


SKŁADNIKI:          

  • 200 g szynki
  • 4 jajka na twardo
  • 4 łyżki majonezu
  • 150 g żółtego sera
  • pęczek rzodkiewek
  • rzeżucha


WYKONANIE:

1. Szynkę i jajka pokroić w kostkę.
2. Żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, rzodkiewkę na dużych oczkach.
3. Do miski wsypać pokrojoną szynkę, przykryć warstwa jajek i posmarować majonezem.
4. Posypać rzeżuchą, przykryć startym serem i rzodkiewką.

ZAPRASZAM NA FILM – Sałatka warstwowa !

Jeśli spodobał Ci się film subskrybuj mój kanał YouTube


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
6 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Antek

Fajne propozycje ma Pani na blogu 🙂 aktualnie zalecana przez lekarza dieta, więc postaram się korzystać z przepisów 🙂

Konstancja

Dziekuję 🙂 Jakaś konkretna dieta? Pozdrawiam

Martuś

Super sałatka taka wiosenna 😀

marusia

fajna i prosta 😀 chyba mężowi zrobię taką sałatkę 😀

Konstancja

Dokładnie 🙂 Pozdrawiam!

Konstancja

Smakowała? 🙂