Owsianka z masłem orzechowym i borówkami

Składniki:

Wykonanie:

1. Płatki zalać szklanką mleka. Gotować na małym ogniu, ok 4 min, ciągle mieszając.
2. Dodać łyżkę masła orzechowego, dokładnie wymieszać i zostawić na kilka minut.
3. Owsiankę podawać posypaną borówkami.

Podobne wpisy

0 0 votes
Article Rating
Subskrybuj
Powiadom o
guest
4 komentarzy
najstarszy
najnowszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Konstancja

Myślę że wszystko co lubimy;) Ja zamiennie używam banana w plasterkach, suszone morele, mus truskawkowy lub gruszkę:) Pozdrawiam!

Nie pomyślałabym o takim zastosowaniu masła orzechowego a zostało mi go trochę 🙂 a co można zamiast borówek? pewnie coś słodkiego do przełamania słonego smaku?

Konstancja

Dokładnie 😀 Pozdrawiam!

Patrycja Sierant

Mmm pychotka 😉