Koktajl jagodowo – morelowy

 

 
SKŁADNIKI:
  • 100 ml mleka ryżowego
  • 50 g jagód ( mogą byc mrożone )
  • suszona morela
  • pół banana

 

 
WYKONANIE:
1. Banan obrać ze skórki i pokroić na kawałki.
2. Suszona morelę drobno pokroić.
3. Do blendera wlać mleko, dodać banan, jagody i morelę.
4. Zmiksować do konsystencji kremu.
 
 
INSTRUKCJA – krok po kroku:

 KalkulatorKalorii.net
Kalorie Masa Białka Tłuszcze Węglowodany
Mleko ryżowe 53 100 0.2 1.2 10.4
Jagody 29 50 0.37 0.17 7.25
Morele suszone 23 8 0.43 0.1 5.78
Banan 53 60 0.6 0.18 13.2
Podsumowanie: 158 218 g 1.6 g 1.64 g 36.62 g


0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
0 komentarzy
Inline Feedbacks
View all comments