Kanapka fit z tuńczykiem i chili

Kanapka fit z tuńczykiem i chili

Składniki:

  • 2 kromki chleba żytnio-pszennego z siemieniem lnianym i słonecznikiem
  • 2 łyżki tuńczyka
  • jajko
  • pomidor
  • mała czerwona cebula
  • chili w płatkach

Wykonanie:

1. Jajko ugotuj na twardo. Pokrój w plasterki.

2. Na kromce rozsmaruj łyżkę tuńczyka, ułóż plasterki jajka i pomidora oraz cienko pokrojoną w plasterki cebulkę.

3. Posyp solą i chili.

Instrukcja wykonania – film:



0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Powiadom o
guest
4 komentarzy
najnowszy
najstarszy oceniany
Inline Feedbacks
View all comments
Lena

fajne kanapki;)

Konstancja

Prosto i zdrowo 🙂 pozdrawiam!

Lonna

Świetne kanapeczki. Lubię takie połączenie składników 🙂

Konstancja

Ja też a okazuje się że nie takie oczywiste jak myślałam 🙂 Pozdrawiam!