Bez kategorii

Owsianka z masłem orzechowym i borówkami

Owsianka z masłem orzechowym i borówkami

Składniki:

Wykonanie:


1. Płatki zalać szklanką mleka. Gotować na małym ogniu, ok 4 min, ciągle mieszając.
2. Dodać łyżkę masła orzechowego, dokładnie wymieszać i zostawić na kilka minut.
3. Owsiankę podawać posypaną borówkami.

4 komentarze

  • Reply

    Amator ka

    09/12/2016

    Mmm pychotka 😉

    • Reply

      usrob

      09/12/2016

      Dokładnie 😀 Pozdrawiam!

  • Reply

    Nie pomyślałabym o takim zastosowaniu masła orzechowego a zostało mi go trochę 🙂 a co można zamiast borówek? pewnie coś słodkiego do przełamania słonego smaku?

    • Reply

      usrob

      09/12/2016

      Myślę że wszystko co lubimy;) Ja zamiennie używam banana w plasterkach, suszone morele, mus truskawkowy lub gruszkę:) Pozdrawiam!

Dodaj komentarz